VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe maak ik mijn lamp schoon?
Met twee! schone droge vet- en stofvrije microvezel of glasdoeken. Houd in iedere hand één doek. (een doek doormidden knippen werkt ook goed). Met één hand houd je de lamp vast, met de andere begin je aan de binnenkant en werk je alle glasplaten af naar buiten toe. Stof veeg je zo weg. Onze lampen houden niet van vocht en vet. Mocht jouw lamp toch vies zijn geworden, kun je een doek een beetje nat maken met heet water en een heel klein druppeltje afwasmiddel. Veeg het glas schoon (pas op de randen, als je hier te hard met de doek overheen veegt, kan het loslaten). Wrijf het glas goed schoon en droog na met een schone vetvrije microvezel doek. 


Hoe pak ik mijn lamp uit?
Raak de lamp nooit aan met (vette) vingers. Pak twee droge schone vet- en stofvrije microvezel of glasdoeken en gebruik deze om de lamp uit de doos te halen.


Hoe hang ik mijn lamp op? 

Onze hanglampen worden geleverd met een plafondkap. Schroef het bijgeleverde metalen plaatje aan de centraaldoos in het plafond. Koppel de elektriciteitsdraden aan elkaar door middel van een kroonsteentje. Bepaal de juiste lengte van de stofkabel en kort deze eventueel in. Deze kun je oprollen in de plafondkap. Draai de schroefdop weer stevig op de plafondkap. Bevestig nu de zwarte metalen plafondkap aan het metalen plaatje met de twee bijgeleverde schroeven. Klaar!

Kan ik mijn lamp ruilen?

Het kan zijn dat de lamp die je hebt besteld toch anders is dan je had verwacht. In dat geval kun je de lamp omruilen voor een ander exemplaar. Mocht je iets anders in gedachten hebben? Laat het ons weten, we denken graag mee over een LAMP OP MAAT.