VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe maak ik mijn lamp schoon?
Met twee! schone droge vet- en stofvrije microvezel of glasdoeken. Houd in iedere hand één doek. (een doek doormidden knippen werkt ook goed). Met één hand houd je de lamp vast, met de andere begin je aan de binnenkant en werk je alle glasplaten af naar buiten toe. Stof veeg je zo weg. Onze lampen houden niet van vocht en vet. Mocht jouw lamp toch vies zijn geworden, kun je een doek een beetje nat maken met heet water en een heel klein druppeltje afwasmiddel. Veeg het glas schoon (pas op de randen, als je hier te hard met de doek overheen veegt, kan het loslaten). Wrijf het glas goed schoon en droog na met een schone vetvrije microvezel doek. 


Hoe pak ik mijn lamp uit?
Raak de lamp nooit aan met (vette) vingers. Pak twee droge schone vet- en stofvrije microvezel of glasdoeken en gebruik deze om de lamp uit de doos te halen. Wees zorgvuldig en zorg dat er niks tegen te lamp aankomt of dat je nergens tegenaan stoot.


Hoe hang ik mijn lamp op? 

Onze hanglampen worden geleverd met een plafondkap. Schroef het bijgeleverde metalen plaatje aan de centraaldoos in het plafond. Koppel de elektriciteitsdraden aan elkaar door middel van een kroonsteentje. Bepaal de juiste lengte van de stofkabel en kort deze eventueel in. Deze kun je oprollen in de plafondkap. Draai de schroefdop weer stevig op de plafondkap. Bevestig nu de zwarte metalen plafondkap aan het metalen plaatje met de twee bijgeleverde schroeven. Klaar!

Kan ik mijn lamp ruilen?

Mocht je toch niet tevreden zijn met het product*, is ruilen of retourneren mogelijk binnen 14 dagen. Volledige restitutie van het aankoopbedrag. Het product dient ongebruikt en onbeschadigd te worden geretourneerd in de oorspronkelijke verpakking. Verzendkosten zijn voor de koper. 

*Met uitzondering van maatwerk en stolpen op maat.

Mocht je iets anders in gedachten hebben? Laat het ons weten, we denken graag mee over een LAMP OP MAAT.

Zijn de LED bulbs dimbaar?

Ja! Onze LED bulbs zijn dimbaar. Houd er rekening mee dat niet alle dimmers werken op LED. Een ervaren elektricien kan een kleine aanpassing in de dimmer maken zodat deze ook werkt op LED.

Hoe werkt de verzending?

Pakketten met een afmeting van max. 100 × 50 × 50 cm en tot 23 kg* worden verstuurd via Pakketpost met een Track & Trace code. De verzendkosten hiervoor zijn € 7 voor Nederland en € 25 voor België. De tarieven voor overige EU-landen en Verenigd Koninkrijk zijn tussen de €25-€45.

*Met uitzondering van maatwerk of lampen gemaakt van 2 mm glas. In verband met de kwetsbaarheid van het product adviseren wij hiervoor pick up of verzending per koerier. Kosten zijn afhankelijk van de woonplaats, voor vervoer van glas wordt een toelage van €30 gerekend door de koerier.