DUURZAAM DESIGN

Hart & Ruyt gelooft in duurzame producten die een leven lang meegaan. Is er iets kapot? Wees zuinig en laat het repareren in plaats van nieuw te kopen. Zo werkt het ook voor onze producten. Wij ontwerpen tijdloze designs die passen binnen ieder interieur. Gemaakt om jouw huis en leven een stukje mooier te maken.

Onze producten worden met de hand gemaakt. Een zorgvuldig en kostbaar proces. We werken met duurzame materialen, die we van lokale ondernemers afnemen, om zo deze markt te ondersteunen, omdat wij geloven dat we het samen moeten doen, juist in deze tijd!

Wij gaan niet mee in het systeem van ‘fast fashion’. Maar kiezen voor slow living. De consumptiemarkt is overspannen. De toenemende productie en verkoopsnelheid is niet bij te houden. Kortingen en uitverkoop zijn er het hele jaar door. Season sale, Black Friday ga zo maar door. Als ondernemer voel je de druk om daaraan mee te doen.

Een tijdloos product verkopen voor een fractie van de originele, eerlijke prijs klopt niet. Daarmee zouden we ons eigen product devalueren, waardevermindering toekennen. Als kleine onderneming kunnen wij ons dergelijke kortingen echt niet veroorloven. 

Alle producten worden gemaakt op bestelling. Wij hebben geen grote voorraden, daardoor geen stuntprijzen en geen verspilling. Wij maken een duurzaam product voor een eerlijke prijs.